Musikk i Innlandet
Innpuls

Åpent for artistpåmelding til Innpuls 2023

Er du artist, komponist, arrangør eller produsent som kommer fra eller har base i Innlandet? Vi har åpnet for påmelding til Innpuls 2023. Påmeldingsfrist 30.april.

«Musikk i Innlandet jobber for at publikum og arrangører skal se mangfoldet av alt det som skapes av musikere i vårt fylke. For dere musikere er en konsert på bransjefestivalen en gyllen anledning til å vise dere for aktører, festivaler, arrangører og ikke minst for et dedikert publikum i Innlandet. Det kan være nye samarbeid, ny musikk, men også prosjekter som har levd lenge. Bransjefestivalen favner aller sjangere, og det jobbes for at nasjonale og internasjonale aktører også skal se og høre mer fra Innlandet fremover», Solbjørg Tveiten, kunstnerisk leder Musikk i Innlandet.
 
Innpuls 2023 arrangeres 26.-28.oktober på Samfundet midt i Gjøvik i sentrum.
 
«Det skal bli utrolig moro å huse festivalen Innpuls på Samfundet. Det blir stas å ta imot musikere og bransjefolk fra ulike sjangre inn i de ulike rommene på bygget i historiske omgivelser,» sier Kjersti Linnerud på Samfundet.

86 musikere og 26 konserter på Innpuls 2022

Fjorårets Innpuls bød på 26 unike konsertopplevelser med musikere fra Innlandet. Av 219 påmeldte ble 86 musikere valgt ut av en programkomite med representanter fra bransjen. I tillegg til konserter fikk deltakerne under Innpuls 2022 også møte sterke drivkrefter som har jobbet og engasjert seg i musikkfeltet over mange år i samtaler om musikkbransjen.

Møteplass på tvers av sjangre og uttrykk

«Jeg synes at INNPULS var et utrolig bra tiltak. Det er veldig nyttig å ha et slikt treffpunkt som bidrar til at vi som bor og arbeider med musikk her i Innlandet får mulighet til å stifte nye bekjentskaper i fylket. Innlandet er et stort fylke og det er ikke lett å holde oversikt over alt som finnes av både musikere og konsertarrangører. Musikk i Innlandet kan bidra til å knytte oss sammen, være samarbeidspartner når nye idéer skal realiseres og hjelpe eksisterende prosjekt ut på veien. Et overordnet mål må være at vi sammen jobber for å nå ut til alle kriker og kroker av vårt langstrakte fylke med et mylder av forskjellige musikkuttrykk.» Sigurd Hole, jazzmusiker og komponist.
 
«Jeg synes Innpuls var et veldig positivt initiativ for å skape en møteplass for oss i bransjen på tvers av sjangre og uttrykk. Det bygger miljø og tilhørighet. Så jeg håper det er noe Mii vil følge opp og satse videre på. Selv hadde jeg ikke et veldig nært forhold til Musikk i Innlandet, men etter Innpuls skjønte jeg at terskelen for å kontakte dere var veldig lav og at jeg kan søke hjelp, råd og støtte hos dere. Det er en trygghet.» Bjørn Kåre Odde felespiller, folkemusiker og komponist.

Mer informasjon og artistpåmelding på innpuls.no eller gå direkte til artistregistrering her.