foto: Ask Carol

Kontaktperson: Karoline Strømshoved

Telefon: 91589944

Ask Carol

Karoline Strømshoved – vokal, gitar, perkusjon, looping
Ask T. Borgen – trommer, gitar, synth, koring

Ask Carol startet i 2016, og har base på Auma, Tynset. Ask Carol består av frontvokalist og lead-gitarist Karoline Strømshoved og trommis, gitarist og synthist Ask T. Borgen. Ask Carol har turnert i land som Filippinene, Japan, Sør Korea, Danmark, Sverige og Norge, varmet opp for bl.a. Brian Jonestown Massacre og Datarock, spilt på bransjefestivalen SXSW to ganger, vært radiolistet på bl.a. NRK P1, og gitt ut debut-EP på Grappa Musikkforlag.

– «Det er hardt å holde seg objektiv når en skal fortelle om et så unikt og fargerikt band som Ask Carol, så det tar vi å driter i og skriver heller at denne multitaskende duoen har forheksa oss helt..
De foreslår The Kills, The XX, Lana del Rey og TwentyOnePilots, men for vår del en helt uvesentlig sammenlikning når spenningen i deres originale verk bruser øra og smilebåndet svært nært sammen. ASK CAROLs mystiske, multitaskende og verdensturnerende duosound, virker mer født i garage-rocka Detroit enn i vesle vinterkalde Auma, Tynset, hvor kraftig stemmegave kledd i ren og mørk indie-grunge lyd utvikler låter ingen har makne av.» – Sitat: «Gamla Booking»