foto: Terje Aspevik Martinsen

Kontaktperson: Ingunn Bjørgo

Telefon: 91324861

Bjørgo Beitohaugen

Ingunn Bjørgo – trekkspill og torader
Jan Beitohaugen Granli – hardingfele

Nyskrevet musikk av Ingunn Bjørgo og tradisjonsmusikk fra Valdres
Musikere med forkjærlighet for Valdres, og for samspill mellom belg og hardingfele.
Konsert og dansespell

Ingunn Bjørgo og Jan Beitohaugen Granli har spilt sammen i ulike band i mange år, men det er først nå de står frem som duo.

Konserten
Du vil få høre gammel Valdrestradisjon og nye Bjørgo-låter, som sololåter på konserttorader og hardingfele, og samspill mellom tradisjon og intuisjon.

Kort CV Bjørgo:
Ingunn Bjørgo er låtskriver og musiker med røtter Valdres og Asker.
Har utgitt seks album med egenkomponert musikk, med AskerLadden, Ingunn Bjørgo Band og Bjørgo&Reistad. Hun har skrevet musikk for bl.a. Trygve Skaug, Helene Bøksle og Gaute Ormåsen, og deltar også som musiker på andre artisters innspillinger.
Ingunn er en garvet dansespelldame på torader og trekkspill, og har også holdt en rekke konserter og workshops i inn- og utland.

Kort CV Beitohaugen:
Jan Beitohaugen Granli har vunnet den prestisjetunge A-klassen i hardingfele på Landskappleiken hele seks ganger, i tillegg til å ha mottatt en rekke andre priser for sitt eminente hardingfelespill. Han har gitt ut to album med tradisjonsmusikk, og har reist mye i både inn- og utland som musiker.
Jan har sine røtter i Øystre Slidre og er en viktig formidler og læremester i tradisjonsmusikken fra Valdres. Han er også en svært populær dansespelemann, og er aktiv på mange av landets folkemusikkarenaer.

Som duo er vi i etableringsfasen og promomateriell er fortsatt under produksjon. Vi har foreløpig fokusert på etablering av uttrykk og innøving av repertoar, i tillegg til «live»-spilling. Det betyr også at vi foreløpig kun har «live»-lyd, dessverre med litt mye bakgrunnsstøy. Om vi blir plukket ut kan vi sende inn oppdatert promomateriell.