foto: Aud Ingebjørg Barstad

Kontaktperson: Frode Berntzen

Telefon: 90195337

Briskebyen Lyttemannslag

Anne Bolette Stang Eng – vokal og synth
Mats Fjeld Lillehaug – trommer og kor
Helge Harstad – bass og kor
Frode Berntzen – gitar, piano og vokal

Konsert hvor Briskebyen Lyttemannslag spiller fra alle sine utgivelser så langt: albumet «start» fra 2018, EPene «ingen hjemme» fra 2019 og «Gud er i beit» fra 2020 samt singelene «Spor av stillhet» og «Nocturne» fra 2021. Og de to nye singlene som utkommer på forsommeren 2022. I tillegg vil det være naturlig å presentere noe nytt materiale vi jobber med som på sikt (les: våren 2023) skal bli vårt neste album.

Profilen til Lyttemannslaget er alltid å lete etter krysningspunktene mellom det komponerte og det improviserte – og lytterne får avgjøre om de krysser sjangergrenser eller om de har fristilt seg fra sjangerbegrepet som sådan.

En publikummer kom bort til bandet etter en konsert en gang og sa at «det var litt som å være på teater med øynene igjen» – en perfekt beskrivelse.

Briskebyen Lyttemannslag jobber mye med at det tekstlige skal ha høy kvalitet enten de tonesetter andres dikt og tekster eller de skriver selv. Tekstforfattere de har jobbet med er Helen Rønningsbakken (Stange), Lars Saabye Christensen, Hans Børli og Ove Røsbak.

Musikken er i all hovedsak skrevet av Frode Berntzen og arrangeres av bandet.