foto: Ingvil Skeie Ljones

Kontaktperson: Camilla Granlien

Telefon: 92251276

Camilla Granlien Band

Camilla Granlien – vokal
Jo Skaansar – kontrabass og vokal
Helge Norbakken – trommer
Alf Hulbækmo – piano

Jeg går i tusen tanker – folkejazz fra Innlandet.

Folkesanger Camilla Granlien har spilt inn plata «Jeg går i tusen tanker2 med jazzmusikerne Jo Skaansar på kontrabass, Andreas Utnem på flygel og Helge Andreas Norbakken på trommer. Musikalsk er dette et møte mellom folkemusikken og jazzen hvor historiene blir fargelagt av musikerne sammen.

I 2016 fikk Camilla spørsmål om å lete i Musikkarkivet Hedmark og lage en konsert ut av det hun fant. Sangene hun fant var så flotte, historiene store og dramatiske og arrangementene musikerne lagde sammen ble så fine at hun bestemte seg for å spille de inn på plate.

Camilla har også spilt inn plate med musikk fra Gudbrandsdalen med de samme musikerne og disse sangene vil også være med konserten.

Sangene forteller om savn, kjærlighet, løsrivelse, ulykke og heltemot. I tillegg vil det være sanger om store kråker, rare kjerringer og dyr av mange forskjellige slag!

Camilla har hentet de ulike sangene fra opptak og notenedtegnelser skrevet ned fra midten av 1800-tallet fram til vår tid. Eller hun har lært de på «gamlemåten», i møte med kilder og andre sangere. Men, sangenes historier strekker seg enda lenger tilbake.