foto: Sverre Simonsen

Kontaktperson: Joakim Heming Finstad Jenssen

Telefon: 92632879

Jadudah

Joakim Heming Finstad Jenssen – Gitar
Helle Larsen – Vokal
Sverre Simonsen – Gitar/synth
Tobias Solheim-Nilsen – Trommer
Patrick Jaklin – Bass/synth

Jadudah har de siste årene gjort seg bemerket med et skarpt og atmosfærisk lydbilde. Låter som «Messed Up», «Never Look Back» og «When I Sleep» har vært radiolistet på bla.a NRK P3, og etter flere landsdekkende turnèer og festivalopptredener har Jadudah etablert seg som et av landets mest energiske og spennende livegrupper. Jadudah`s debutalbum «Stranger» ble sluppet helt tilbake i 2015 og etablerte bandet først som et hardtslående rockeband, men lydbilde har de siste årene beveget seg mer over i et poplandskap uten å miste råskapen som først gjorde dem bemerket.

Med et hvelv av nye låter er Jadudah nå klare for å gi ut ny musikk. Bandet har brukt pandemien til låtskriving og befinner seg nå i studio for å spille inn det som blir dere andrealbum.

Med kreativt bruk av lys, lyd og visuals sørger gruppen for en stor konsertopplevelse som leker med den trdisjonelle konsertformen og knytter inn flere kunstfelt. Lysdesigner Torbjørn Thrane Sandnes (Highasakite/Hekla Stålstrenga) og lyddesigner Marius Steinveg (Lemaitre/Isah) er med å skape dette.