Musikk i Innlandet
Solbjørg Tveiten

Musikk i Innlandet lanserer Innpuls

Velkommen til Innpuls, en festival og bransjetreff i regi av Musikk i Innlandet. Er du artist, komponist, arrangør eller produsent som kommer fra eller har base i Innlandet?

Vi ønsker ditt bidrag til Innpulsfestivalen. Vis din interesse ved å melde deg på her.

Under festivalen blir det faglig påfyll og Innput; Møt bransjefolk, delta på seminarer, bli med på paneldebatt og få rådgivning fra aktuelle bransjeorganisasjoner.

Kunstnerisk leder for Innpuls Solbjørg Tveiten gleder seg til å samle bransjen i Innlandet på Gjøvik 28-30 oktober;

«Jeg gleder meg sånn! Etter lang tid med pandemi blir det godt å samles. Få har lidd mer enn kulturbransjen og jeg håper at Innpuls vil gi påfyll, energi og fellesskapsfølelse. Musikk i Innlandet skal jobbe for at publikum og arrangører skal se hva vi har i vår region og Innpuls blir et møtepunkt for å vise noe av det som jobbes med i Innlandets musikkbransje. Det kan være nye samarbeid, ny musikk, men også prosjekter som har levd lenge. Vi brenner for mangfoldet av profesjonelle musikere, og vil jobbe for at nasjonale og internasjonale aktører også skal se og høre mer fra innlandet fremover. Ambisjonen er at Innpuls blir en årlig møteplass for musikkbransjen i Innlandet.»

Styreleder i Musikk i Innlandet Randi Eek Thorsen;

«Arbeidet med Musikk i Innlandets strategi er godt i gang, og nå altså bransjetreffet Innpuls. Grafisk profil og festivalens nettside er på plass. Det er gledelig at vi på såvidt kort tid er klare for å skape og utvikle flere musikkopplevelser sammen med Innlandets mange musikere».

OM: Musikk i innlandet (MII) setter musikken på dagsordenen. MII skal skape, støtte og ytre. Vi skal være en kraft som løfter de ulike profesjonelle miljøer og utøvere i alle sjangre i musikkindustrien i innlandet. Vi tar pulsen på bransjen og vil aktivt jobbe med å synliggjøre musikerne. MII skal produsere og programmere kunstneriske opplevelser. Vi skal legge tilrette for kompetanseutvikling samt gå inn med ressurser for å videreutvikle utvalgte prosjekter. MII vil tilrettelegge for at våre samarbeidspartnere skal ha elastiske rammer rundt sine musikkavtrykk.

Ta kontakt for mer informasjon.