Musikk i Innlandet
Musikk i Innlandet

Innpuls: Musikk i Innlandet lanserer programmet

Med 26 konserter over 3 dager er Musikk i Innlandet klare for sitt aller første Innpuls. Leder Solbjørg Tveiten er svært fornøyd med responsen fra bransjen.


“Dette er gledelig! 219 musikere har meldt sin interesse for å spille under Innpuls, noe som viser at slike møteplasser er viktig for bransjen. Vi er en ung institusjon og Innpuls er vår første store satsning. Dette blir en unik opplevelse med hele 26 konserter av musikere fra Innlandet. Sjelden er så mange sjangre representert på samme scene, samme helg og her får Innlandets musikere virkelig plass. I tillegg til konserter blir det spennende samtaler om musikkbransjen. Her får vi møte sterke drivkrefter som har jobbet og engasjert seg i musikkfeltet over mange år. På Innpuls inviteres publikum med på en reise i Innlandets musikkliv,” uttaler Tveiten.

Av de 219 påmeldte er 86 musikere valgt ut av en programkomite bestående av representanter fra Riksscenen, Music Norway, komponister og Musikk i Innlandet.

Programmet finner du på innpuls.no.

Hør lyden av Innlandet.


OM: Innpuls gir musikere, arrangører og publikum et innblikk i det som rører seg i musikkbransjen i Innlandet. Festivalen skal bidra til at nye og etablerte utøvere skal nå ut til flere målgrupper, legge grunnlaget for nye samarbeid, økt kompetanse, utvidet nettverk og fellesskap. Gjennom festivalens konserter vil representanter fra bransjen fremføre aktuell musikk.

Kontakt: Kunstnerisk leder for Innpuls, Solbjørg Tveiten mob. 97549941 / solbjorg@musikkinnlandet.no musikkinnlandet.no.