Musikk i Innlandet
Solbjørg Tveiten

Eventyrlege moglegheiter

Modige val krev modige politikarar som står opp for kulturen i eige fylke og sikrar ein berekraftig drift for musikken i heile Innlandet.

Inntur: Vårt Innlandet

Musikk i Innlandet presenterer i høst en konsertrekke hvor Levi Henriksen & Babylon Badlands kan oppleves i samspill med et orkester bestående av fremragende strykere fra Innlandet i ledelse av Atle Sponberg.

Videopremiére: Theniyell

Theniyell er soloprosjektet til Daniel Holen Berg, en ung og lovende artist og låtskriver/komponist fra Gjøvik. Se hans opptreden på Innpuls 2022 nå!

Inndok: halvor

Midt i pandemien slapp halvor albumet “Charades and Masquerades”. På Innpuls stilte han med kruttsterkt band i ryggen, og de personlige låtene levde fritt live.

Inndok: Mattis Myrland

Melodisk teft, poetiske, direkte tekster over et spennende elektronisk underlag; Mattis Myrland fra Hov i Land har én fot i verdensmusikken og én i popmusikken.

Inndok: MEER

Hamarbandet MEER ga i 2021 ut sitt andre album «Playing House» på Karisma Records, og har med det fått en entusiastisk lytterskare fra hele verden.

Vegar Vårdal

Inndok: Vegar Vårdal

Vegar Vårdal med spiller en energisk og variert konsert som formidler tradisjonsmusikkens upolerte og umiddelbare uttrykk.

Iwashere

Inndok: Iwashere

Iwashere startet som trio med prosjektet “Bridging Worlds” hvor låtene omhandler sterke personligheter fra amerikansk urbefolkning.

Jadudah

Inndok: Jadudah

Jadudah ble etablert som et hardtslående indierockband i 2012 av Helle Larsen (Bærum) og Joakim Finstad Jenssen (Gjøvik).

Trond Svendsen & The Tuxedo

Inndok: Trond Svendsen & Tuxedo

Spellemann-nominerte Trond Svendsen & Tuxedo åpner ballet. Dette er den første av flere videoer vi i Musikk i Innlandet har produsert fra Innpuls.

Traktor

Inndok: Traktor

Innlandsensemblet Traktor tar leken på største alvor og elsker den musikalske kombinasjonen av søtt, salt og syrlig. Hva som kommer vet vi ikke, og det er gøy.

Dog Valley Fever

Inndok: Dog Valley Fever

Dog Valley Fever er en leken og folk-punkete trio med litt lopper i blodet og et arsenal av glefsende gloser som både kiler og treffer i mellomgulvet.

Kristin & Kvistum

Inndok: Kristin & Kvistum

Tidløs, jazzinfluert melodisk musikk med masse improvisasjon. Dette fikk publikum oppleve under Innpuls da Kristin & Kvistum fremførte sine låter.

Maren Myrvold

Inndok: Maren Myrvold

Maren Myrvold fra Hamar er klassisk sanger og operasanger, komponist og produsent for egne konserter, kunstprosjekt og forestillinger.

Damokles

Inndok: Damokles

Damokles: «Ikke en vanlig deppelåt. Den er fly forbanna, et kamprop, en utstrakt empatisk hånd om at vi utskudd må stå sammen og holde ut tilværelsen.»

Sigurd Hole

Inndok: Sigurd Hole

Sigurd Hole har et åpent forhold til musikalske sjangre. Hans stadige søken etter nye uttrykksmåter ført frem til en høyst personlig stemme som kontrabassist.

Ask Carol - Innpuls

Inndok: Ask Carol

Lyden er nyskapende og energisk. Ask Carol startet i 2016, og består av frontperson Karoline Strømshoved og trommis, gitarist og synthist Ask T. Borgen.

Bresk

Inndok: Bresk

Den rutinerte trioen Bresk fra Eina står bak den andre av flere videoer vi i Musikk i Innlandet har produsert fra Innpuls.

Ytring - Musikk i Innlandet

— Min tanke er fri

Min tanke er fri! Jeg tenker hva jeg vil, Mitt ønske bestemmer. I stillhet blir det til- I ukjente drømmer. Min tanke og lengsel vil bryte hver stengsel.

Musikk i Innlandet

Premiére!

I dag lanserer vi en rykende fersk «Innpuls» animasjon. Dette er den første av flere versjoner som skal produseres frem til oktober.

Solbjørg Tveiten

Musikk i Innlandet lanserer Innpuls

Velkommen til Innpuls, en festival og bransjetreff i regi av Musikk i Innlandet. Er du artist, komponist, arrangør eller produsent som kommer fra eller har base i Innlandet?

Sigurd Hole

Sigurd Holes album i New York Times

Vi gratulerer Sigurd Hole fra Rendalen, bosatt I Stange, og Roraima ensemble med strålende anmeldelser, nominasjoner og oppmerksomhet fra inn og utland for albumet “Presentation Dance”.

Ingrid Olava & Andreas Utnem

Musikk som ytring

Musikk i Innlandet vil løfte frem musikkens rolle som en meningsbærende ytringsform. Onsdag 1. juni 2022 kommer trippel Nobel til Norsk Litteraturfestival i Lillehammer.