Videopremiére: Bjørn Kåre Odde med gjester

Bjørn Kåre Odde fra Vågå har i snart et tiår vært en av de mest attraktive felespillerne i landet. Fra albumet «Folk Chamber» høres kammermusikk, og repertoaret består av hans vakre, enkle og underfundige melodier i ulike strykebesetninger.

Inndok: Maren Myrvold

Maren Myrvold fra Hamar er klassisk sanger og operasanger, komponist og produsent for egne konserter, kunstprosjekt og forestillinger. Prosjektene hennes er ofte preget av lysten til å skape møter på tvers av kunstform og sjanger.

Inndok: Damokles

«På sett og vis er ikke dette ei deppelåt. Jo, den er fly forbanna, men den er ment som et slags kamprop, en utstrakt empatisk hånd om at alle vi utskudd må stå sammen og holde ut tilværelsen.»

Inndok: Sigurd Hole

Sigurd Hole fra Stange er en av Norges fremste jazzmusikere. Med et åpent forhold til musikalske sjangre har hans stadige søken etter nye uttrykksmåter ført frem til en høyst personlig stemme som kontrabassist.

Inndok: Ask Carol

Lyden er nyskapende og energisk. Ask Carol startet i 2016, og har base på Auma, Tynset og består av frontvokalist og lead-gitarist Karoline Strømshoved og trommis, gitarist og synthist Ask T. Borgen.

Inndok: Bresk

Her kommer den andre av flere videoer vi i Musikk i Innlandet har produsert fra Innpuls. God fornøyelse & takk for musikken!

— Min tanke er fri

Jeg tenker hva jeg vil, Mitt ønske bestemmer. I stillhet blir det til- I ukjente drømmer. Min tanke og lengsel vil bryte hver stengsel. Og slik vil det alltid bli: Min tanke er fri!

Se hele minidokumentaren her.

Premiére!

I dag lanserer vi en rykende fersk «Innpuls» animasjon. Dette er den første av flere versjoner som skal produseres frem til oktober.

Musikk i Innlandet lanserer Innpuls

Velkommen til Innpuls, en festival og bransjetreff i regi av Musikk i Innlandet. Er du artist, komponist, arrangør eller produsent som kommer fra eller har base i Innlandet?

Sigurd Holes album i New York Times

Vi gratulerer Sigurd Hole fra Rendalen, bosatt I Stange, og Roraima ensemble med strålende anmeldelser, nominasjoner og oppmerksomhet fra inn og utland for albumet «Presentation Dance».

Musikk som ytring

Musikk i Innlandet vil løfte frem musikkens rolle som en meningsbærende ytringsform. Onsdag 1. juni 2022 kommer trippel Nobel til Norsk Litteraturfestival i Lillehammer.