Musikk i Innlandet

Personvernerklæring

Hvem vi er

Vårt nettsted er https://musikkinnlandet.no. Det eies og drives av Musikk i Innlandet, Kauffeldts Plass 1, 2815 Gjøvik.

Media

Bilder som er lastet opp eller sendt Musikk i Innlandet lagres i hjemmesidesystemet og kan fritt brukes uten vederlag. Fotograf krediteres. Dersom det er ønske om å avpublisere og/eller helt slette et bilde, ta kontakt. Hvis du laster opp bilder til siden anbefaler vi å unngå bilder som inneholder lokasjonsdata (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned bildet og trekke ut hvor bildet er tatt.

Informasjonskapsler

Vi bruker ingen tredjeparts informasjonskapsler annet enn det som er listet under.

Hvis du er på noen av områdene på våre nettsteder som inneholder innlogging vil det bli satt en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren du benytter tillater informasjonskapsler. Denne midlertidige informasjonskapselen inneholder ingen persondata og slettes når du lukker nettleseren.

Tredjeparts informasjonskapsler som er i bruk:

  • Google Analytics, for anonymisert analyse av hvordan hjemmesidene brukes

Innebygget innhold fra andre sider

Innhold på våre sider kan inneholde innbygget innhold fra andre nettsteder. Eksempler på dette er videoer, bilder, lyd, artikler etc. Innebygget innhold vil ha virkeområder som om den besøkende brukte det på den opprinnelige hjemmesiden. Disse sidene kan samle data om det, benytte informasjonskapsler og analysere bruken av det innebyggede innholdet. Ingen persondata du noensinne vil gi til Musikk i Innlandet vil aktivt bli gitt til tredjeparter.

Hvem vi deler data med

Dersom du ber om nytt passord vil din IP-adresse bli delt i e-postadressen. Dette er for å hindre andre i å forsøke å endre passord på dine vegne.

Hvor lenge lagrer vi data

Personopplysninger lagres i tråd med norske lover om lagring, oppbevaring og sletting av slik informasjon. Norske regler er harmonisert med GDPR.

Andre spørsmål?

Har du andre spørsmål om personvern på våre sider og tjenester? Ta kontakt med oss.