Musikk i Innlandet

Inndok: MEER

Hamarbandet MEER ga i 2021 ut sitt andre album «Playing House» på Karisma Records, og har med det fått en entusiastisk lytterskare fra hele verden.

MEER kan beskrives som et alternativt progpop orkester, og i musikken finner du vakre, umiddelbare melodilinjer, intrikat rytmikk og storslagne strykepartier. Myke vokalharmonier møter harde gitarriff og elektroniske elementer i et unikt uttrykk, og de åtte musikerne har en helt spesiell live-energi.

Hva er planene fremover?

Vi jobber i disse dager med nye låter til vårt tredje album, og i mai skal vi i studio! Vi skal spille inn i fantastiske Ocean Sound på Giske utenfor Ålesund, og gleder oss stort! I juni skal vi en tur til Nederland og spille på festival, og vi er også i gang med å planlegge vår egen lille festival på Hamar. Spennende planer med andre ord!

Fortell om låta dere spiller i videoen?

Låta i videoen heter “Honey”, og den er fra vårt andre album “Playing House” som kom ut i 2021. Flere av låtene på plata er på en måte koblet i par, eller har en “søskenlåt”, og “Honey” er en slags motpart til låta “Beehive” både tekstlig og musikalsk. Den balanserer mellom kaldt og varmt, elektronisk og organisk, og det var skikkelig stas å få spille den på InnPuls!

Hvordan kan Musikk i Innlandet best jobbe for dere i bransjen? 

Kanskje gjennom å skape koblinger med nye samarbeidspartnere? Finne spennende arenaer vi ikke hadde tenkt på? Helt supert å få inn en aktør som kan hjelpe oss som lager musikk å synliggjøre prosjektene våre, og løfte det spennende som gror i innlandet!

MEER består av Knut & Johanne Margrethe Kippersund Nesdal (vokal), Eivind Strømstad (gitar), Åsa Ree (fiolin), Ingvild Nordstoga Eide (bratsj), Ole Gjøstøl (piano), Morten Strypet (bass) og Mats Lillehaug (trommer).